LinkedinCover

Friskvårdsbidrag

Har du ett friskvårdsbidrag eller  friskvårdscheckar ? Det är en förmån du ska använda dig av, exakt vad du kan använda den till hittar du på Skatteverkets hemsida.  www.skatteverket.se 
Equilibris tjänster är godkända av Skatteverket och här kan du  använda ditt bidrag till stresshanteringssamtal eller massage.  Stresshantering i form av enskilda samtal kan vara det som hindrar dig att bli sjukskriven i utmattningssyndrom.  

Stresshantering för studenter

Pressen och stressen i dagens skola är tuff! Det är många ungdomar som mår riktigt dåligt och som inte får hjälp med att hantera livet och skolan på ett hållbart sätt. Att bli sjuk i stress redan i skolan är en dålig utgångspunkt för att fortsätta plugga eller ge sig ut i arbetslivet. 

Gör dig själv en tjänst och sök hjälp, ju tidigare du tar tag i det som inte fungerar desto lättare är det att göra något åt det. 

Jag erbjuder kraftigt rabatterade priser på stresshanteringssamtal för studenter mellan 16-20 år. 

Vi börjar med 20 min gratis telefonsamtal för att bestämma om du vill gå vidare och träffas. Därefter möts vi personligen och varje samtal är 45 min.

Välkommen att smsa till 0723 878855 så bokar vi en telefontid.

Pris per samtal 325 kr (ordinarie pris 650)
Bonuskort med 5 samtal, 1500 kr (ordinarie pris 3000 kr)
Prova på samtal på telefon 20 min  Gratis (endast en gång per person)

Bonuskortet är giltigt 1 år

Stresshanteringskurs

Enskilda stresshanteringssamtal.

Ta hand om dig själv -  20 min kostnadfri telefonkonsultation under våren. (Boka tid via sms till 0723 878855)
Därefter bestämmer du om du vill gå vidare med samtal.

Känner du av stressen, känner du att du inte har kontroll?

Ta kroppens signaler på allvar, lär dig förstå vad signalerna betyder, innan du blir sjuk och börjar vandringen från flera korta till en lång sjukskrivning. 

Det är betydligt lättare att hitta nya alternativa vägar och lösningar innan sjukdomen är ett faktum. Enskilda samtal runt stresshantering kan vara en det som gör skillnad. Stresshanteringssamtal ger goda förutsättningar för en hållbar förändring genom samtal, verktyg, övning och uppföljning. 
 

Pris per samtal 650 kr
Bonuskort med 5 samtal, 3000 kr
Prova på samtal 450 kr (endast en gång per person)

Bonuskortet är giltigt 1 år