LinkedinCover

Friskvårdsbidrag

Har du ett friskvårdsbidrag eller  friskvårdscheckar ? Det är en förmån du ska använda dig av, exakt vad du kan använda den till hittar du på Skatteverkets hemsida.  www.skatteverket.se 
Equilibris tjänster är godkända av Skatteverket och här kan du  använda ditt bidrag till stresshanteringssamtal eller massage.  Stresshantering i form av enskilda samtal kan vara det som hindrar dig att bli sjukskriven i utmattningssyndrom.  

Stresshanteringskurs

Enskilda stresshanteringssamtal.

Inför semestern- 20 min kostnadfri telefonkonsultation under juni
Därefter bestämmer du om du vill gå vidare med samtal.

Känner du av stressen, känner du att du inte har kontroll?

Ta kroppens signaler på allvar, innan du blir sjuk och börjar vandringen från flera korta till en lång sjukskrivning. 

Det är betydligt lättare att hitta nya alternativa vägar och lösningar innan sjukdomen är ett faktum. Enskilda samtal runt stresshantering kan vara en det som gör skillnad. 5 stresshanteringssamtal ger goda förutsättningar för en hållbar förändring genom samtal, verktyg, övning och uppföljning. 
 

Pris per samtal 650 kr
Bonuskort med 5 samtal, 3000 kr
Prova på samtal 450 kr (endast en gång per person)

Bonuskortet är giltigt 1 år
 

Massage

När stressen tar för stor plats i vårt liv reagerar kroppen med att spänna musklerna, kroppen gör sig redo att slåss helt enkelt. I dag är denna automatiska reaktion i kroppen inget som hjälper oss dessvärre. En avslappnande massage av rygg, nacke, axlar kan hjälpa kroppen att bli mer avspänd. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen ökar vilket också gör att dina muskler  slappnar av. Massagen kan ske separat eller i samband med stresshanteringssamtal. 


Ta hand om dig själv genom att gå på regelbunden massage.

30 min a´500 kr