LinkedinCover

Friskvårdsbidrag

Har du ett friskvårdsbidrag eller  friskvårdscheckar ? Det är en förmån du ska använda dig av, exakt vad du kan använda den till hittar du på Skatteverkets hemsida.  www.skatteverket.se 
Equilibris tjänster är godkända av Skatteverket och här kan du  använda ditt bidrag till stresshanteringssamtal eller massage.  Stresshantering i form av enskilda samtal kan vara det som hindrar dig att bli sjukskriven i utmattningssyndrom.  

Just nu!
Stresshantering på telefon

På grund av Coronaviruset erbjuder jag nu stresshanteringssamtal enbart på telefon. Känner du oro och stress över det som händer just nu runt om i samhället? Hör av dig!

Vi börjar med 15 min gratis samtal för att bestämma om du vill gå vidare. Därefter bokar vi in en tid då jag ringer dig.,varje samtal är 45 min.

Välkommen att smsa till 0733-444007  så bokar vi en telefontid.

Pris per samtal 450 kr (ordinarie pris 650)
Bonuskort med 5 samtal, 2000 kr (ordinarie pris 3000 kr)
Prova på samtal på telefon 15 min -  Gratis (endast en gång per person)

Bonuskortet är giltigt 1 år

Stresshanteringskurs

Enskilda stresshanteringssamtal.

Ta hand om dig själv -  20 min kostnadfri telefonkonsultation under våren. (Boka tid via sms till 0723 878855)
Därefter bestämmer du om du vill gå vidare med samtal.

Känner du av stressen, känner du att du inte har kontroll?

Ta kroppens signaler på allvar, lär dig förstå vad signalerna betyder, innan du blir sjuk och börjar vandringen från flera korta till en lång sjukskrivning. 

Det är betydligt lättare att hitta nya alternativa vägar och lösningar innan sjukdomen är ett faktum. Enskilda samtal runt stresshantering kan vara en det som gör skillnad. Stresshanteringssamtal ger goda förutsättningar för en hållbar förändring genom samtal, verktyg, övning och uppföljning. 
 

Pris per samtal 650 kr
Bonuskort med 5 samtal, 3000 kr
Prova på samtal 450 kr (endast en gång per person)

Bonuskortet är giltigt 1 år