LinkedinCover

Friskvårdsbidrag

Har du ett friskvårdsbidrag eller  friskvårdscheckar ? Det är en förmån du ska använda dig av, exakt vad du kan använda den till hittar du på Skatteverkets hemsida.  www.skatteverket.se 
Equilibris tjänster är godkända av Skatteverket och här kan du  använda ditt bidrag till stresshanteringssamtal eller massage.  Stresshantering i form av enskilda samtal kan vara det som hindrar dig att bli sjukskriven i utmattningssyndrom.  

Stresshantering på telefon eller Zoom

På grund av Coronaviruset erbjuder jag nu stresshanteringssamtal på telefon eller via zoom. 

Se mer information under fliken Kurser / stresshantering

Vi börjar med 15 min kostnadsfritt samtal för att bestämma om du vill gå vidare. Därefter bokar vi in en tid spm passar dig,varje samtal är 55 min.

Välkommen att smsa till 0733-444007  så bokar vi en telefontid.

 

Stresshanteringskurs

Stresshantering - rådgivning på distans

Sök hjälp innan du blir sjuk!
Känner du av stressen, känner du att du inte riktigt kan hantera den, känner du att du inte har kontroll? Det är viktigt att ta dessa signaler på allvar, innan du blir sjuk och börjar vandringen från flera korta till en lång sjukskrivning. 

Det är betydligt lättare att hitta nya vägar innan sjukdomen är ett faktum. Enskilda samtal runt stresshantering kan vara en lösning. 5-10 stresshanteringssamtal ger goda förutsättningar för en hållbar förändring genom samtal, verktyg, övning och uppföljning. 
 
Samtal a´55 minuter -750 kr
5 samtal - 3500
10 samtal - 6750 kr

"Jättebra!"
"Detta kan hjälpa mig att minska och förebygga min stress"