LinkedinCover

Välkommen till kurser i hur du hanterar Stress samt i Mindfulness.

Jag vill nå DIG innan du blir sjuk i en stressrelaterad sjukdom som ex utmattningssyndrom. Eller DIG som är på väg tillbaka till arbetslivet efter en sjukskrivning, kort eller lång. Det är oändligt mycket lättare att lära sig att förhålla sig till stressen och tempot i dagens samhälle, innan utmattningen är ett faktum. Vägen tillbaka efter en sjukskrivning kan bli lång och svår, ta emot hjälp innan du blir sjuk. Sök också hjälp för att ta dig tillbaka, många gånger är tillbaka inte dit du vill eller dit du bör gå. 
Oavsett vad vi väljer att kalla det, gå in i väggen, utbränd, utmattad, urladdad eller något annat, det är samma sak vi pratar om och du behöver hjälp att stanna i tid eller att ta dig tillbaka.

Jag har egen lång erfarenhet av utmattningssyndrom, jag förstår vad det handlar om och jag vet vad du går igenom och vad du absolut inte vill eller ska behöva gå igenom! Titta gärna in under flikarna Stresshnatering och Mindfulness för att hitta mina erbjudanden.

Välkommen!

Handledning

Mental träning - arbetsglädje, livsglädje, bättre sociala relationer

Kurs i Mental träning

Mental träning är något som idrottsvärlden väl känner till. Nu börjar intresset växa för denna träning även inom yrkeslivet. Många vetenskapliga studier visar stora vinster för arbetslivet bara genom att föra in regelbunden mental träning i medarbetarnas liv.  Bland annat kan det leda till en ökad arbets- och livsglädje, mer positiv attityd till tillvaron och förbättrade sociala relationer. 

"Jättebra!"
"Detta kan hjälpa mig att minska och förebygga min stress"

Intresseanmälan till nästa kurs (anmälan är inte bindande)