LinkedinCover
Tina Saupstad mindfulnessinstruktör stresspedagog och avspänningspedagog

Jag heter Tina Saupstad, jag är diplomerad Stresspedagog med Kognitiv inriktning samt instruktör i Mindfulness. Jag är också utbildad i en samtalsteknik som kalls MI - motivational interviewing, på svenska motiverande samtal.  Jag arbetar med handedning av grupper, med utbildning och naturligtvis som stresspedagog. Under pandemin arbetar jag som jobbcoach och karriärvägledare med Arbetsförmedlingens program Stöd och Matchning. Som jobbcoach mötte jag människor varje dag som av olika anledningar var arbetssökande, många sedan lång tid tillabaka. Det var ett privilegium att få hjälpa, guida, stötta, peppa dessa fantastiska personer och en enorm glädje varje gång jag fick följa någon hela vägen in i mål!

Jag har själv gjort en total karriärsväng och har stor erfarenhet av vad det innebär. Jag gick från den trygga världen som anställd till att starta eget företag. En resa som har givit mig stor erfarenhet och stor ödmjukhet inför vad det innebär att inte veta vad som finns runt hörnet och hela tiden lära nytt.

Att arbeta med grupphandledning är något jag brinner för. Att se och följa en grupp gå från dålig kommunikation och stämning, som färgar av sig på hela tillvaron, till en välfungerande arbetsgrupp är fantastiskt!

Jag har en gedigen erfarenhet av stressrelaterad problematik och jag brinner för att sprida kunskap och ge stöd till människor som är på väg in i, eller ut ur, en period i livet präglad av obalans. Vi påverkas negativt av känslan att inte kunna hantera de krav vi har i vår vardag. Kraven vi upplever kommer ofta utifrån, men än viktigare är att reda ut de krav vi ställer på oss själva om att vi hela tiden bör prestera mer och snabbare. Med kunskap och övning, kan vi bli av med den negativa känslan och därmed må bättre och leva med vår fulla potential. 

Tror du, liksom jag, att vi tillsammans kan göra skillnad?

Varmt välkommen att kontakta mig med dina frågor

Hälsningar
Tina