LinkedinCover
Tina Saupstad mindfulnessinstruktör stresspedagog och avspänningspedagog

Jag heter Tina Saupstad, jag är diplomerad Avspännings- och Stresspedagog med Kognitiv inriktning samt instruktör i Mindfulness. Jag är också utbildad i en samtalsteknik som kalls MI - motivational interviewing. på svenska motiverande samtal.  I mitt arbete som jobbcoach och karriärvägledare möter jag varje dag människor som av olika anledningar är arbetssökande. Det är ett privilegium att få hjälpa, guida, stötta, peppa dessa fantastiska personer och en enorm glädje varje gång jag får följa någon hela vägen in i mål!

Jag har själv gjort en total karriärsväng och har stor erfarenhet av vad det innebär. Jag gick från den trygga världen som anställd till att starta eget företag. En resa som har givit mig stor erfarenhet och stor ödmjukhet inför vad det innebär att inte veta och hela tiden lära nytt.

Jag har en gedigen erfarenhet av stressrelaterad problematik och jag brinner för att sprida kunskap och ge stöd till människor som är på väg in i, eller ut ur, en period i livet präglad av obalans. Vi påverkas negativt av känslan att inte kunna hantera de krav vi har i vår vardag. Kraven vi upplever kommer ofta utifrån, men än viktigare är att reda ut de krav vi ställer på oss själva om att vi hela tiden bör prestera mer och snabbare. Med kunskap och övning, kan vi bli av med den negativa känslan och därmed må bättre och leva med vår fulla potential. 

Tror du, liksom jag, att vi tillsammans kan göra skillnad?

Varmt välkommen att kontakta mig med dina frågor

Hälsningar
Tina