LinkedinCover
Tina Saupstad mindfulnessinstruktör stresspedagog och avspänningspedagog

Jag heter Tina Saupstad, jag är diplomerad Avspännings- och Stresspedagog med Kognitiv inriktning samt instruktör i Mindfulness. Jag har en gedigen erfarenhet av stressrelaterad problematik och jag brinner för att sprida kunskap och ge stöd till människor som är på väg in i, eller ut ur, en period i livet präglad av obalans. Vi påverkas negativt av känslan att inte kunna hantera de krav vi har i vår vardag. Kraven vi upplever kommer ofta utifrån, men än viktigare är att reda ut de krav vi ställer på oss själva om att vi hela tiden bör prestera mer och snabbare. Med kunskap och övning, kan vi bli av med den negativa känslan och därmed må bättre och leva med vår fulla potential. 

Jag vänder mig både till företag och privatpersoner. Företag som vill utbilda både ledning och personal i hur man undviker stressrelaterad ohälsa. Även föreningar och nätverk av olika slag som vill arbeta med att få ner den stressrelaterade ohälsan, är välkomna att höra av sig.

Som privatperson kan du, boka in tider för stresshanteringssamtal och massage genom att skicka ett sms till 0733 444 007 eller skicka ett mail till tina@equilibri.nu. När det finns kurser och föreläsningar inplanerade bokar du in dig genom att skicka ett mail till tina@equilibri.nu

Här finns stora besparingar att göra för såväl privatpersoner som företag och samhälle. För den enskilde, som riskerar att drabbas av utmattningssyndrom, eller redan har gjort det, är de personliga vinsterna  enorma. För ett företag som hjälper sin personal att undvika den stressrelaterade ohälsan är vinterna både ekonomiska och sociala.  Att få hjälp att utforma en väg till ett nytt sätt att förhålla sig till tillvarons tempo, innebär att personligt lidande undviks helt eller lindras.

Tror ni, liksom jag, att vi tillsammans kan göra skillnad?
Kontakta mig för mer information.
Jag ser fram emot att höra ifrån er.


Varma hälsningar,
Tina