LinkedinCover

En lugn massage för ditt inre, låter det som en dröm?

Det blir effekten när du lär dig Mindfulness.
Du blir inte immun mot stress, men du lär dig hur du ska hantera den så att den inte tar över ditt liv.

Jag pratar om vad som händer i din kropp vid stress och vad du själv kan göra för att påverka hur du mår. Det blir även ”prova på” övningar i Mindfulness och avslappning.

Välkommen att höra av dig och anmäla ditt intresse, då får du automatiskt förtur till nästa föreläsning.
 


En föreläsning om stress

Hjälper det verkligen att gå på en föreläsning om du är stressad och börjar må dåligt? Ja, jag vill påstå att de faktiskt kan hjälpa de flesta.

Det är så mycket vi inte vet om hur vår kropp och vårt sinne och kanske framför allt vår hjärna fungerar. Genom att få veta mer om vad som händer i kroppen och hur du på bästa sätt kan hjälpa dig själv att inte bli sjuk, kan du göra dig själv en stor tjänst.

Föreläsningen innehåller flera praktiska övningar och tid för frågor och reflektion.

Välkommen att höra av dig med intresseanmälan!
 

"Du föreläser väldigt bra och har en stor förmåga att föra
fram budskapet på ett personligt och informativt sätt"    

Föreläsning - Nu även på distans


​​​​​​En föreläsning är en bra start och förberedelse på en teamdag eller en work shop. Det är också en bra förberedelse inför en stresshanteringskurs. Givetvis kan en föreläsning även vara helt fristående som ett engångsevent.
Längden på en föreläsning skräddarsys efter behov och önskemål.

Under en 2,5 timmes föreläsning går vi igenom vad som händer i kroppen, fysiskt och mentalt. Vi ser också på den biologiska förklaringen till varför vår kropp har förmåga att gå in i en stressreaktion. När vi har pratat om hur, var och varför så går vi igenom många olika verktyg att använda i vardagen för att hantera stress. Kanske, med lite övning, kan vi lära oss att använda den kraft som stressreaktionen är, till något kreativt!

Maila din förfrågan